Ponuda luksuznih nekretnina

Luxuria nekretnine je agencija za nekretnine sa sjedištem u Dubrovniku. Agencija posreduje pri kupnji, prodaji, zamjeni, unajmljivanju i iznajmljivanju kuća, stanova, poslovnih, građevinskih i poljoprivrednih zemljišta te drugih nekretnina na području grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije.

U našoj ponudi pronaći ćete velik broj stambenih i poslovnih nekretnina, kuća za odmor ili bavljenje turizmom. Sve nekretnine imaju urednu dokumentaciju, a za potpunu pravnu sigurnost naših klijenata brinu odvjetnički i javnobilježnički uredi s kojima surađujemo.
Agencija posjeduje svu dokumentaciju potrebnu za ispunjavanje uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretninama te je upisana u Registar posrednika u prometu nekretninama pri Hrvatskoj gospodarskoj komori (HGK).
Također, agencija je osigurana od odgovornosti za štetu koju bi nalogodavcu ili trećim osobama mogla prouzročiti obavljanjem posredovanja.

Agencija za nekretnine Luxuria nekretnine, nudi potpuno sigurnu i profesionalnu uslugu posredovanja u prometu nekretninama na području Dubrovnika, Dubrovačko-neretvanske županije, ali i šire.

Naši agenti stoje vam na raspolaganju. Obratite nam se s povjerenjem.

Osnovni podaci:

Naziv: Luxuria nekretnine, obrt za posredovanje u prometu nekretnina
Skraćeni naziv: Luxuria nekretnine
Sjedište: Iva Dulčića 58, 20000 Dubrovnik

OIB: HR97071947304
Transakcijski računi i nazivi banaka:  HR50 2340 0091 1603 4097 4, Privredna Banka Zagreb
Temeljni kapital:
Članovi uprave: